Ingatlanajánló

2021.10.23. 08:00

A miskolctapolcai luxus ház, ahol akár „világmegváltó ötletek is születhetnek”!

Zseniális ingatlanhirdetésre bukkantunk a megyei kínálatban. A most következő, 230 négyzetméteres családi ház nem csak tágas, modern és ízléses, de maga a hirdetési szöveg is izgalmas. Nézzen szét egy ritkaságszámba menő, „csak amerikai filmekben látható” otthonban!

“Miskolctapolcai egyedülálló, 2019-ES ÉPÍTÉSŰ PRÉMIUM OTTHON! Miskolc elit részén, Miskolctapolcán eladó egy bruttó 300, nettó 230nm-es egyedi tervezésű családi ház, egy igazi kuriózum! Valaki már megálmodta és felépítette Ön helyett! Egyedi tervezés és kivitelezés, ilyen nincs még egy a városban!

2019 decemberében készült el, gyakorlatilag újnak mondható! Az ingatlant tulajdonosa saját maga tervezte, de alig lakott benne. Az ingatlant ytongból építette és nagyon figyelt arra, hogy a lehető legtöbb napfény áradjon be a hatalmas ablakokon, tovább fokozva a luxusélményt ezen a csendes, békés helyen, a híres Miskolctapolcai Barlangfürdő közelében. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!