Labdarúgás

2024.06.03. 12:30

Az edzőt még keresik, de egy újabb játékos távozott

Amint az ismert, a napokban váratlanul elváltak Csábi József, és az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának útjai. Barcikán jelenleg szabadságon vannak a játékosok, de zajlik az edzőkereső.

Fotó: Moricz Csaba

A boon.hu úgy tudja, hogy három jelölt van a vezetőedző posztra: Erős Gábor, Vincze Richárd, valamint Nagy Ádám. A kék-sárga klubnál akár már a héten, de elképzelhető, hogy csak a jövő héten lesz döntés, a nyári felkészülést – még a korábbi tervek alapján – június 24-én kezdené a csapat.

Eközben Kotula Máté is elhagyta a KBSC-t, aki 2023 nyarán érkezett a csapathoz. A huszonkét éves játékos harmincegy alkalommal lépett pályára kék-sárga színekben, és három gólt is szerzett. Kotula az élvonalbeli Kecskeméti TE-nél folytatja pályafutását, csakúgy, mint korábbi csapattársa, Papp Milán (akinek a szerződtetését pár nappal ezelőtt jelentették be az Alföldön). Az észak-borsodi klub még ezt írta róla: ,,Folyamatosan fejlődött, s találta meg önmagát és a játékát, ugyanakkor egyedi stílusával az öltözőben is hamar megkedvelték."

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában