Helyi sport

2024.05.27. 12:34

Szabadidősport: juniális

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata június 1-én, szombaton rendezi meg a Juniális Sportdélután elnevezésű programját.

Két éve adták át a népkerti futókört

Fotó: Bujdos Tibor

A szombati Juniális Sportdélután  helyszíne a Népkerti Futókör és annak környéke. A rendezvény célja a rendszeres sportolás, ezen belül a futás, ezzel párhuzamosan pedig a rekortán futókör használatának a népszerűsítése. A helyszínre több miskolci sportszervezet is kitelepül, hogy bemutassa tevékenységét az érdeklődőknek.
A szabadtéri program mintegy felvezetéseként, 15 és 16 óra között, a miskolci városi sportcsarnok különtermében a Monspart Sarolta Egészséges Életmódért Alapítvány munkatársai tájékoztatót tartanak az Országos Gyalogló Idősek Klubhálózat munkájáról. A részvétel ingyenes, regisztráció nem szükséges.
A futóversenyre 16.00 órától lehet nevezni a helyszínen. A nevezés díjmentes. A sportolóknak 6 kört (6 km) kell teljesíteniük. A rajt – a hivatalos megnyitót követően – 16.15-kor lesz. A verseny abszolút 1-6. helyezettje tárgyjutalomban részesül. Az eredményhirdetést 18 órára tervezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában