Helyi sport

2024.05.19. 20:20

Sokat kellett ,,bűvészkedni" – az elején ,,sokk" volt a két gól

Labdarúgás: NB II, 33. forduló

Soroksár SC – Kolorcity Kazincbarcika SC 3–1 (2–0)
Budapest, 350 néző. V.: Lovas (Szabó D., Vrbovszki).
Soroksár: Mergl – Króner M., Say, Kékesi A. (Katona M., 66.), Kaján – Vass Á. (Varga I., 82.), Köböl K. (Dobos Á., 82.) – Varga Z. (Németh E., 59.), Korozmán K., Gálfi N. – Lovrencsics B. (Dragoner F., 82.). Vezetőedző: Lipcsei Péter. 
Kazincbarcika: Megyeri G. (Király M., 82.) – Ternován (Székely K., 68.), Heil, Dobozi (Szabó B., 82.), Süttő – Csilus T. (Kurdics, 68.) – Varga J., Kártik, Pekár L. – Vincze D. (Ádám F., 46.), Pethő. Vezetőedző: Csábi József.

7. perc: Jobbról kapott remek passzt Gálfi, aki egyedül vezette középen a labdát, betört a 16-oson belülre, majd 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 1–0.
26. perc: Jobb oldali bedobás után Lovrencsics csúsztatta a labdát Köbölhöz, aki egyedül mehetett kapura és 12 méterről a kapu közepébe lőtt, 2–0.
63. perc: Korozmán passzolt jobbról a balösszekötőnél helyezkedő Gálfihoz, aki tolt egyet a labdán a 16-os előterében majd 18 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 3–0.
85. perc: 27 méterről végzett el szabadrúgást a KBSC, Pekár állt a labda mögé és mesterien kilőtte a jobb felső sarkot, 3–1.
Sárga lap: Heil (45+2.), Kártik (63.).
Jók: az egész csapat, ill. Pekár, Varga J.
Lipcsei Péter: – Szeretnék gratulálni a csapatomnak. Itthon tartottuk a három pontot, és ez volt a legfontosabb. Két vereségből jöttünk, amikből nehéz volt felállni. De most maradéktalanul elégedett lehetek, mert nagyon jól játszottunk, nem forgott veszélyben a győzelmünk.
Csábi József: – Az első negyed órában a hibáinkat a rutinos és jó játékosokból álló Soroksár kíméletlenül kihasználta, sokkolta a csapatot a hamar kapott két gól, később pedig ebből már nem tudtunk visszajönni. Többet vártam a csapattól, de azt hozzá kell tenni, hogy nagyon sokat kellett ,,bűvészkedni" az összeállításnál ahhoz, hogy minden a helyén legyen. Azért azon el kell gondolkodni, hogyan alakulhat ki egy NB II-es csapatnál, hogy 13-14 játékosunk van az utolsó két fordulóra, ennek mik az okai. Ez nem a mi meccsünk volt. Köszönet azoknak a játékosoknak, akik nem teljesen egészségesen is elvállalták a játékot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában