Vízilabda

2024.05.14. 12:00

,,Ez a mérkőzés fontos a következő bajnokságra is nálunk maradóknak, de – szerintem – fontos azoknak is, akik elköszönnek tőlünk"

Fotó: MARTOM LENART

Vízilabda: OB I

Férfi OB I, rájátszás a 9. helyért, 2. mérkőzés

PannErgy-Miskolci VLC – Digi-Eger (Miskolc, dr. Kemény Dénes városi sportuszoda, szerda, 19.00)

Popovics Miklós, az MVLC megbízott vezetőedzője: – Az első, egri mérkőzésen vereséget szenvedtünk, sajnáltuk, hogy amire, akikre készültünk, azoknak a játékosoknak a semlegesítését – Krijestorac, Murisic – nem tudtuk megoldani. Nem működött a zónavédekezésünk, nem használtuk ki jó százalékban az emberelőnyös helyzeteket, az kevés volt, hogy mezőnyben nem voltunk rosszak. A szezon utolsó meccsét játsszuk itthon, bízunk abban, hogy akik szeretik a csapatot, a vízilabdát kilátogatnak az uszodába, szeretnénk sikerrel búcsúzni tőlük. Ez a mérkőzés fontos a következő bajnokságra is nálunk maradóknak, de – szerintem – fontos azoknak is, akik elköszönnek tőlünk, és máshol folytatják a pályafutásukat. Azt gondolom, ha helyén lesz minden, stabilak leszünk hátul, gólerősek elől, akkor lehet még egy utunk szombaton Egerbe.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Digi-Eger javára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!