Helyi sport

2024.04.14. 17:15

,,Úgy kezdtük a mérkőzést, ami minden edzőnek az álma"

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 24. forduló

Rákospalotai EAC – Evolution Hungary-Cigánd SE 1–2 (1–2)
Budapest, 150 néző. V.: Fehérvári (Bán, Balogh).
REAC: Dulka – Markos (Mészáros, 79.), Csúri (Újvári, 64.), Lustyik, Lakatos, Nagy G., Werle (Palaga, 64.), Micheller, Gál (Tóth Gy., 72.), Bedő, Tóth M. (Kaszala, 64.). Vezetőedző: Dinka Balázs. Cigánd: Popovics – Vass, Pap, Honchar (Silling, 55.), Misák, Fenyőfalvi, Kőrizs (Girdán, 65.), Horváth Z. (Kovács N., 65.), Tóth M., Tóth G. (Erdei, 65.), Kelemen (Kereszti, 71.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. G.: Lustyik (45+1.), ill. Horváth Z. (1.), Honchar (30.). Jók: Lustyik, Lakatos, Nagy G., ill. az egész csapat.
Dinka Balázs: – Úgy gondolom, egyenrangú ellenfelei voltunk a Cigándnak, akiknek gratulálunk a győzelemhez. Mi élet-halál harcot vívunk, ezen a találkozón sajnos nem fért bele, hogy a 20. másodpercben gólt kaptunk. Utána át kellett szerveznünk a játékunkat, küzdöttünk, voltak lehetőségeink. Kaphattunk volna több gólt is, de lehet, hogy egy pontot megérdemeltünk volna.
Igor Bogdanovic: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ami minden edzőnek az álma, hogy az első támadásból gólt szereztünk. Az első negyvenöt perc alapján le kellett volna zárni a mérkőzést, annyi helyzetünk volt, a kispadról nem akartuk elhinni a kollégákkal, a cserejátékosokkal, hogy ezt a meccset nem tudjuk idejekorán megnyerni. Aztán az történt, ami ilyenkor szokott, a semmiből kaptunk egy gólt, ami megemelte az ellenfél kedvét, tudását. Majdnem izgulni kellett, de a 90 perc alapján egy simán megnyert mérkőzés volt, gratulálok a fiúknak a mai teljesítményért, mert a célt sikerült teljesíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!