Labdarúgás

2024.04.02. 15:34

Ennyiszer több DVTK-s lesz, mint ferencvárosi

Ötszámjegyű lesz a diósgyőri drukkerek létszáma a szerda esti kupacsatán.

A hazai pálya, a több mint tízezer diósgyőri fanatikus a DVTK mellett szól az FTC elleni kupacsatában

Fotó: NSO/Kovács Péter

Huszonkilenc órával a DVTK – FTC labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntő előtt túllépte a 10 ezret a diósgyőriek számára fenntartott lelátórészre értékesített jegyek, bérletek száma. A szerdán 20.00-kor kezdődő, a 4 közé jutásról döntő összecsapásra még lehet belépőt váltani a jegy.dvtk.hu oldalon, kedden 15.00-kor, a hazai lelátórészre szóló biléták közül még 585 darab várt gazdára. Köszönhetően annak, hogy – miután a Napos oldali részre, az északi kapu mögötti, ultrák által látogatott helyre, valamint a nyugati oldali egyenesbe minden hely elkelt, – már csak az észak-nyugati kanyarba volt 15 darab biléta, a VIP-be 8, illetve 562 a déli egyenesbe – utóbbi szektorait kedden nyitották meg a vásárlók előtt.
Ezúttal is a dél kapu mögötti, gyár felőli oldalon lesznek a vendégszurkolók, akik számára 734 jegyet dobott piacra a rendező klub, és kedd délután három óráig ide több mint 600 jegyet adtak el. 
Ami azt jelenti, hogy kb. 16-szor annyi DVTK szurkoló lesz a stadionban, mint ferencvárosi. 

Kedden 15.00-kor volt még néhány szabad hely

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!