Helyi sport

2024.04.14. 20:08

,,Elég stabilra sikerült ez a meccs"

Röplabda: Extraliga

Férfi NB I, Extraliga, rájátszás a 9-12. helyért, 5. forduló
MEAFC-Peka Bau – Vidux-Szegedi RSE    3:1 (17, -23, 19, 23)
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 102 néző. V.: Varga, Ujházi.
MEAFC: Kanellopoulos 4, Komlósi 13, Kovács Z. 1, Árva 20, Gombkötő 4, Csizmadia 12. Csere: Dudás (liberó), Fenyvesi 11. Játékosedző: Kovács Zoltán.
Szeged: Piti 4, Bodnár 2, Csányi 12, Da Rocha 6, Sarnyai 7, Gönczi 18. Csere: Kasnyik (liberó), Durigon Pozzobon 6, Kiss G. 6. Vezetőedző: Berkes Zoltán.
Kovács Zoltán: – Elég stabilra sikerült ez a meccs, a sikerhez nagyon kellett, mondhatni nélkülözhetetlen volt a nagyon jó nyitásfogadás, ezáltal színesíteni tudtuk a játékunkat. Középhelyről is támadásokat tudtunk eszközölni, nagyon sok egyes blokk ellen támadtunk. A mi blokkjátékunk jó volt, a nyitásainkon kell még javítani, hogy agresszívebbek legyenek. Kiemelném Árva Milánt, aki vezérnek megfelelően teljesített a mérkőzésen.
Berkes Zoltán: – A vereség ellenére nem vagyok elégedetlen a teljesítménnyel és a játékkal, ugyanis ismételten, miként sokadik hete, kényszer felállásban léptünk pályára. Cseréltünk is, és sikerült megtalálni a megfelelő embereket az adott pozícióra, ezzel megfogtuk a második játszmát. Jó, küzdelmes meccs volt, sajnos a védekezésünk nem volt megfelelő szinten. A MEAFC nagyon motiváltan, koncentráltabban játszott ma, ez volt a különbség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!