Labdarúgás, vármegyei II.

2024.04.06. 21:41

Egyik győztes csapat sem adta ötnél alább

A labdarúgó vármegyei II. osztály kelet csoportjának 21. fordulójában szombaton négy mérkőzést játszottak.

Szerencsen hazai siker született

Fotó: Szerencs VSE

Labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoport, 21. forduló 

Sátoraljaújhely – Garadna 6-1 (4-0)
Sátoraljaújhely, 50 néző. V.: Gyüre (Hullár, dr. Kovács).
Sátoraljaújhely: Dienes L. – Lukács, Nagy M., Sárga (Kiss M.), Bartha, Barna, Fényes (Nagy E.), Czipf P., Besztercei, Emri, Bandor. Edző: Nagy Zsolt Csaba.
Garadna: Galyas – Szaniszló, Sabján (Pecsenye), Csonka (Szabó Martin), Gregó, Szabó N., Bujnóczki (Kuszkó), Molnár D., Orosz (Fajkó), Szabó Márkó, Mika. Edző: Berencsi László.
G.: Barna (4), Fényes, Besztercei, ill. Pecsenye. 
Jók: Barna (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Szabó N., Szabó Márkó.
Nagy Zsolt Csaba: – A mai napon végre jó játék, sok helyzet és még jobb helyzetkihasználás jellemezett minket, még úgy is, hogy U16-os játékosokkal kiegészülve álltunk fel. Köszönöm minden játékosnak a játékát. Sok sikert kívánok a Garadna csapatának.
Berencsi László: – Nem ezért jöttünk, de sajnos a csapat egy része akaratgyengén játszott. A gólokat egyéni hibákból kaptunk az elején, a végét pedig feladtuk. 

Mád – Erdőhorváti 0-5 (0-3)
Mád, 50 néző. V.: Fotiu (Nagy M., Porkoláb).
Mád: Czakó – Kuknyó (Varga K.), Simon (Kiss A.), Pajger, Szóráth (Kerekes), Czentnár, Tóth J. (Tóth M.), Damu, Jakab, Juhász (Kovács A.), Ruszkai. Technikai vezető: Farkas Milán.
Erdőhorváti: Gyöngyösi (Orosz Á.) – Orosz M., Dókus, Silling (Bozsik), Molnár M., Bacsi, Vojtovics, Kazsimér, Kovács L., Fedor, Gáspár. Játékosedző: Kazsimér Bence.
G.: Bacsi (2), Kovács L., Silling, Vojtovics.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Farkas Milán: – A héten nem tudtunk edzeni és ez meg is látszott, mert a 20. perctől csak kergettük a labdát. Ami most már probléma, hogy a megbeszéltek bennmaradnak az öltözőben és rendszertelenül, valamint egymás helyezkedését nem figyelve, a pályán nehéz helyzetbe hozzuk a középpályásainkat, ami egy idő után átjáróházzá válik, amivel segítjük az ellenfelet a kapunk elé kerülésben. Gratulálok az Erdőhorvátinak. Hajrá Mád!
Kazsimér Bence: – A helyzeteinknek csak a félét értékesítettük. További sok sikert a Mádnak. Isten éltesse sokáig Matisz Marci barátomat és az elnökünket.

Szerencs – Kesznyéten 5-1 (3-0)
Szerencs, 80 néző. V.: Bujnóczki (Sohojda, Szalontai). 
Szerencs: Tóth M. – Suller (Fazekas), Kiss M. (Zimányi), Sohajda, Jáger (Tóth T.), Spéder (Braun), Ternyik, Godzsák (Kiss K.), Buri A., Tímár, Buri Sz. (Szabó Zs.). Edző: Nagy László.
Kesznyéten: Horváth A. – Papp, Vadászi (Irhás Sz.), Irhás E., Irhás J., Farkas Sz., Nótár R., Irhás I., Irhás D., Tálas, Kiss F. Edző: Irhás Ignác.
G.: Ternyik (2), Fazekas (2), Spéder, ill. Irhás J.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Nagy László: – Hazai pályán még egy ilyen gyenge színvonalú mérkőzést nem engedhetünk meg magunknak. Előbb-utóbb rossz vége lesz ennek, összességében a három pontnak lehet örülni. További sok sikert a vendégcsapatnak, jó volt a játékvezetés. 
Irhás József, csapatvezető: – Szűkös kerettel érkeztünk. Jó mérkőzésen nem sikerült pontot szereznünk, a második félidőre elfáradtunk. Gratulálok a hazai csapatnak, jó volt a játékvezetés.

Pálháza – Tiszaladány 4-5 (1-4)
Pálháza, 80 néző. V.: Fercsák (Fülöp, Barnóczki).
Pálháza: Zelencz – Solymosi, Erdei, Budai, Timkó, Szabó I. (Kol), Csizmár (Orosz), Kerékgyártó (Nagy P.), Szemán, Kiss L. (Mitró), Behina. Elnök: Kovács Barnabás.
Tiszaladány: Farkas L. – Csillik, Minczér, Szükösdi, Seres, Bódi Tibor, Lakatos (Szívós Gy.), Kassai (Szívós Z.), Paczári T., Bódi Tamás (Tóth), Liszkai. Edző: Liszkai Attila.
G.: Erdei, Behina, Kiss L., Orosz, ill. Szükösdi (3), Minczér (2). 
Jók: senki, ill. Minczér (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.
Timkó Ádám, csapatvezető: – Egy félidő előnyt adtunk a vendégcsapatnak. 
Liszkai Attila: – Egy sima meccset tettünk nehézzé, kezdünk jól játszani végre. Jó volt a játékvezetés. 

A labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoport állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!