Röplabda: Extraliga

2024.03.20. 20:34

Maratoni csata, ötszettes vereség, kettővel ,,mennek" a szabolcsiak

Fotó: Maxx-Studio

Női röplabda Extraliga, rájátszás az 5-8. helyért, 2. mérkőzés

DVTK Ongropack – Fatum Nyíregyháza 2:3 (-20, 20, 14, -14, -12)

Miskolc, DVTK Aréna, 150 néző. V.: Sík, Varjasi.

DVTK Ongropack: Kalmár 2, Skoric 19, Egri K. 16, Hollósi 8, Prosvirina 14, Jovanovic 17. Csere: Kundrák (liberó), M. Einarsdóttir 2, Hegyi B., H. Einarsdóttir, Horváth L. 1, Egri B. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Fatum Nyíregyháza: Da Mata 4, Jeremic 10, Földi 1, Kocic 41, Nagy S. 6, Antivero 10. Csere: Tóth F. (liberó), Farkas, Carabali 7, Szabó L. 2. Vezetőedző: Adrian Chylinski.

Németh Szabolcs: - Renteget pozitívum volt az első és a mostani meccsen is. Ha ezek a mérkőzések az alapszakaszban lettek volna, pontokat jelentettek volna, most, a play-offban semmit se érnek. Küzdöttünk, de a rutin a Nyíregyháza oldalán van. A lányok mindent beleadtak, harcoltak, csak az a pici hiányzik. Győzni megyünk a harmadik meccsre Nyíregyházára.

Adrian Chylinski: - Egy fantasztikus meccset játszottunk, vezettünk, majd a DVTK szépen játszva nyert két játszmát. Azonban megmutattuk, hogy van karakterünk, nem adtuk fel hátrányban. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez.

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-0, a Fatum Nyíregyháza javára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!