Labdarúgás

2024.02.21. 09:27

Százados gólkirály, plusz egy kis áfa

Mezőkövesden ismét köszöntöttek: a házi gólkirály volt a „szenvedő” fél.

A képen: Stefan Drazic mezét és Hagyacki József nyújtotta át.

Fotó: Csendes Szonja

Rövid, de bensőséges hangulatú ünnepséget tartottak a napokban rendezett Mezőkövesd Zsóry FC – Kisvárda Master Good élvonalbeli labdarúgó mérkőzés előtt.

Főhelyre rakják

A fürdővárosi klubnál szinte alapkövetelmény, hogy köszöntik a jubileumhoz érkezett játékosaikat. 

Stefan Drazic Zalaegerszegen százötvenedszer lépett pályára az NB I-ben.

A támadó 2018. február 24-én, a Puskás Akadémia elleni hazai összecsapáson debütált az élvonalban, majd eddig negyvenöt gólt szerzett a legmagasabb osztályban. Jubileumi mezét és ajándékcsomagját Hagyacki József, a matyók ügyvezetője adta át a játékosnak.

– Jómagam tartom számon, hogy ki és hol tart – közölte érdeklődésünkre Bódi Krisztián, a kisvárosiak sajtófőnöke, majd hozzátette: – Drazic mezét az egyik mezőkövesdi cég készítette el és az ereklyére abban a reményben szitáztuk rá a focista 150-es számát, hogy élete végéig gondolni fog erre a dobására. 
A klub stábjának tagja azt is elárulta, amit az érintettektől tud: a díjazottak otthonaik központi helyére helyezik ezeket a pólókat, hogy emlékezzenek pályafutásuk mérföldkövére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában