Labdarúgás

2024.02.28. 17:23

Megvan mikor pótolják az FTC – DVTK meccset

A labdarúgó NB I 27. fordulója után pótolják a 21. körben elmaradt bajnoki mérkőzést.

Az elmaradt FTC – DVTK bajnokit április 10-én pótolják

Fotó: Árvai Károly

A labdarúgó NB I 21. fordulójára kiírt Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK bajnokit nem rendezték meg február harmadik hét végéjén, mert előtte és utána csütörtökön a fővárosi együttes a harmadik számú kontinentális sorozatban, az Európa Konferencia-ligában próbálta sikerrel venni az egyenes kieséses szakasz első körét, és ezért a bajnokijának a halasztását kérte. Mivel azonban a görög Olympiacos oda-vissza 1-0-ra legyőzte a magyar bajnokot, eldőlt, hogy a zöld-fehéreknek lesznek szabad hétközi játéknapjaik márciusban és áprilisban is.

Ám, ahogy azt várni lehetett, nem a közeli márciusra, mondjuk 14-re, az FTC-nek a Fehérvár FC elleni idegenbeli és a Puskás AFC elleni hazai bajnokija közé tették be a DVTK elleni pótlást, hanem április 10-re, egy szerdai napra, 18.00-ra, ami előtt a hét végén a Ferencváros a Paksi FC-t fogadja, és ami után a Zalaegerszegi TE FC vendége lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!