Kosárlabda: NB I/B

2024.02.15. 12:00

,,Kikapni ki lehet náluk, de nem úgy, ahogyan tettük"

Váczi Péter, a MEAFC vezetőedzője nem tudja még pontosan, mi gátolja azt, hogy a csapat leadja azt a teljesítményt, amire képes.

Kosárlabda: NB I/B

Férfi NB I/B Piros csoport, 20. forduló:

MEAFC-Peka Bau – Jászberényi KSE (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek, 17.30)

Váczi Péter, a MEAFC vezetőedzője: – A legutóbbi mérkőzésünket nagy arányban elveszítettük Nyíregyházán, a szabolcsiak jó formában vannak, vagyis kikapni ki lehet náluk, de nem úgy, ahogyan tettük. Igazából nem tudom még pontosan, mi gátolja azt, hogy a csapat leadja azt a teljesítményt, amire képes, hogy idegenben fejben nem vagyunk elég erősek, súlytalanok vagyunk. A Jászberény egy viszonylag gyors csapat, a kinti dobásaik az erősségeik, az eddigi egyetlen házon kívüli győzelmünket azonban ellenük értük el. Ami persze ezen összecsapás előtt nem jelent semmit, a cél az, hogy ne hagyjuk őket triplákat dobni, a mi erényeink jelenjenek meg a pályán. Vannak sérültjeink, betegeink, még most azt sem tudunk, leszünk-e tizenketten, de ahogyan leszünk, úgy kell megoldanunk ezt a feladatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!