Sikerült

2024.02.06. 10:39

Floorball sikerek: tarolt a Diósgyőri Gimnázium

Pakson álltak fel a dobogó legfelső fokára

Fotó: olvasónk

Pecsét Tibor testnevelő tanár beszámolója: „Végre ez is sikerült! Nem egy, nem kettő elbukott elődöntő és döntő után, az elmúlt szombaton, Pakson végre sikerült felállni a dobogó legfelső fokára a Diósgyőri Gimnázium 5. korcsoportos fiú floorball csapatának (is), a tavalyi ezüst után.  

Az idén sem volt kevésbé izgalmas a döntő, mint az elmúlt évben, sőt! De most végre nekünk sikerült nyernünk egy végletekig kiélezett döntő hosszabbításában aranygóllal és a 2. helyet ezúttal átruházták a kicsik a  6. korcsoportosokra, ugyanis most a nagyobbaknak kellett szomorkodniuk az elveszített döntő, de a megnyert (!) 2. hely után. Ugyanitt lányaink az ország 7. legjobb csapatának bizonyultak a hétvégén. 

Az aranyos srácok: Zsámbok Zalán (az all star csapat tagja is), Veres Fucsku Bence, Oravecz Marcell, Csikós Ádám, Soltész Bálint, Burkus Márk. 

Az ezüst érmes csapat tagjai: Szabóki Zénó, Burján Róbert, Filepkó Dániel (az all star csapat tagja), Krausz Márton, Czecze Hunor. 

Lány csapatunkat pedig Csermák Zoé, Simkó Laura, Simon Bori, Kohári Kiara és Nagy Lívia alkották. 

Szívből gratulálok mindannyiójuknak és nagyon köszönöm az élményt!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!