Helyi sport

2024.02.11. 18:31

Az egyetemisták nem bírtak Reyes-szel, a Barcika tartalékosan is lehozta a meccsét

Röplabda: Extraliga

Férfi NB I, Extraliga, 18. forduló:
MAFC-BME – MEAFC-Peka Bau 3:0 (16, 21, 25)
Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok, 50 néző. V.: Árpás, Mezőffy.
MAFC: Tamási 3, Reyes Rodriguez 23, Katona 6, Altunaga 16, Oláh 3, Kocsondi 11. Csere: Benkő (liberó), Sárik-Veress. Vezetőedző: Pápai Péter.
MEAFC: Kanellopulos, Kovács Z. 2, Csizmadia 5, Komlósi 15, Árva 13, Faragó 1. Csere: Dudás (liberó), Simkó 6, Kapusi 1. Vezetőedző: Varga László Mihály.
Pápai Péter: – Örülök annak, hogy végig irányítani tudtuk a mérkőzést, igaz, a harmadik játszmában voltak nehézségek, feljött a MEAFC, de végül ezt a szettet is megnyertük.
Kovács Zoltán, játékos-edző: – Gratulálok MAFC- nak. Sajnos, csak a mérkőzés utolsó szettjére játszottunk csapatként. Itt is a végjátékban apró dekoncentráltság miatt vesztettünk. Készülünk a következő mérkőzésre.

Férfi NB I, Extraliga, 18. forduló:
Dunaújvárosi KSE – GreenPlan-VRC Kazincbarcika 0:3 (-14, -17, -22)
Dunaújváros, 50 néző. V.: Ladányi, Szarka.
DKSE: Makó 8, Peredi 3, Farkas 7, Kisházi 7, Németh Z. 3, Béres 4. Csere: Kuti (liberó), Papp, Cserép 2. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor. 
VRCK: Óhidi 4, Péter B. 10, Velychko 8, Miklósi-Sikes 15, Fecske 5, Garan 8. Csere: Csordás (liberó), Jirásek. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
Tomanóczy Tibor: – Gratulálok a Barcikának.
Toronyai Miklós: – Gratulálok a három ponthoz a csapatnak, de egy kicsit csalódott vagyok a második és a harmadik szett miatt. Legyen ugyanis bárki a háló másik oldalán, ennyire visszaesni koncentrációban nem szabad, ezt mindenkinek meg kell tanulnia kezelni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!