Jégkorong

2024.01.01. 16:20

Találkoztak a Macival

A napokban meglepetés fogadta a népkerti jégcsarnok bejáratához érkező nézőket

A felfújt jegesmaci a jégcsarnok főbejárata előtt.

Fotó: Olvasó

A DVTK Jegesmedvék Erste Ligában szereplői hokicsapatának szurkolói korábban azt láthatták az arénában, hogy a Vigadó felőli oldal technikai kijáratában felfújták az óriási kabala állatot, majd a küzdőtérre érkező játékosok a „gyomrából” bújtak ki. A múlt csütörtökön és szombaton este viszont már a komplexum előtt fogadta a szimpatizánsokat a Jegesmaci.

Drága mulatság  

– A felfújása, az úgymond üzembe helyezése kompresszor segítségével másfél, vagy két perc – mondta Marosi Tamás, a piros-fehérek csapatmenedzsere, aki maga is segédkezett abban, hogy a közkedvelt négylábú életre keljen. – Praták Péterrel viseljük a sorsát a bevonuló alagútnak, a kollégám ötlete volt, hogy ezen a két mérkőzésen a szurkolók is találkozhassanak vele a bejáratnál.

A hatalmas méretű látványelemről úgy fogalmaztak, hogy az ára a drágát karcolta, szóval vigyázni kell rá, mert a hangulatfokozó állat beszerzése jócskán meghaladta a „filléres” kiadást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában