Röplabda

2024.01.11. 15:00

,,A keretünkben sokaknak, és nekem is mély kötődésem van a VRCK-hoz, de ez most nem számít"

A péntek esti vármegyei férfi röplabda rangadóról az alábbiakat fogalmazta meg Bagó László, a MEAFC-Peka Bau vezetőedzője.

– A nagy dolgok, számunkra az elkövetkezendő nagyjából egy hónapban fognak jönni, és eldőlni – kezdett bele a szakember. – Ugyanis sorozatban következnek azok a meccsek, melyeken pontokat kellene gyűjtenünk, merthogy nem tettünk le a nyolcba való bekerülésről. Azt viszont nem mondanám, hogy pont a barcikai vendégjátékunk az, amelyen mi lennénk az esélyesebbek, de az ezt követőn négy mérkőzésen már sokkal több lesz a keresnivalónk. Az újévi munkát január 2-án kezdtük, kissé nagyobb terheléssel, és a formát igazából a jövő hétre hegyezzük. Ettől függetlenül a legjobb arcunkat akarjuk mutatni Barcikán, egy olyan csapat ellen, amely a szerdai kupa továbbjutással mentálisan pozitív állapotba került. Igyekszünk felvenni a kesztyűt a Don Boscoban, a keretünkben sokaknak, és nekem is mély kötődésem van a VRCK-hoz, de ez most nem számít.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!