Atlétika

2023.11.22. 11:43

Futógála: játék a számokkal

A Bodrog-parti városban ismét kiírták a szilveszteri jótékonysági fesztivált

A legötletesebb jelmezben futókat megajándékozzák majd

Fotó: KT

„Akárcsak tavaly, az idén is szabadidős rendezvénnyel búcsúztatjuk az esztendőt – kezdte Belicza János, a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola elnöke, majd hozzátette: – A Makovecz térre várjuk a nevezőket, akik déltől gyülekezhetnek, majd a szokásos közös bemelegítés után 13 órakor várhatóan Aros János polgármester jelzésére indítjuk az akciót.”

Ajándék és tombola

Jelentkezési díjat nem kérnek, a pénzbeli adományokat pedig a helyi állatmenhelynek ajánlják fel. Minden indulónak emlékérmet adnak és ajándékkal kedveskednek a legrutinosabb, a legfiatalabb, valamint a legötletesebb jelmezben érkező futónak. A távokat úgy választották meg, hogy mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbbet és az évszámhoz is alkalmazkodnak: a 1023, a 2023 és az 5023 méteres szakaszokra lehet nevezni a tetszés szerinti korosztályban. A célba érkezés után lesz tombola, zsíros kenyér, tea és forralt bor, az óesztendőt pedig pezsgő durranással búcsúztatják.

Nevezés: Majoros Tamás SUSI-ügyvezető (30/448-7628), Belicza János SUSI-elnök (70/450-4260), továbbá [email protected] és a SUSI Facebook oldalán.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!