Sportiskola

2023.11.23. 17:01

Elszaladt huszonöt esztendő

Jubilál és hamarosan ünnepel a népszerű Miskolci Sportiskola

Az intézmény a nulla kilométerkőtől negyedszázadot tett meg, az alkalomból tegnap délután sajtótájékoztatót tartott Illyés Miklós, a Miskolci Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője és Deák-Bárdos Mihály szakmai vezető.

Könyvet írnak 
A legfontosabb információ: december 1-én, pénteken délután fél négytől gálát rendeznek a miskolci városi sportcsarnokban. Beszédet Veres Pál polgármester mond és mikrofonhoz lép Fuhrmann Géza alapító igazgató is. Aztán jönnek a küzdőtéri bemutatók, a kiválóságokkal történő beszélgetések. Az esemény nyílt, mindenkit szeretettel várnak és sportágválasztó mottóval bárki kipróbálhatja magát az általa kedvelt műfajban. Megköszönik az edzők munkáját, díjakat adnak át és felvágják az ünnepi tortát. 
Az intézmény tulajdonosa, azaz Miskolc városának vezetése úgy döntött, hogy a köztudatban lévő MISI huszonöt évéről készüljön könyv. Ennek megírásához, kiadásához időre van szükség, így a kiadvány csak jövőre lát napvilágot. Az eddigi nyolcezer tag és a jóval több, mint száz edző történetének feldolgozása embert próbáló feladat. KT

A programból 
A szereplő kiválóságok: Tóth Anna (atlétika), Fülöp Szilvia (asztalitenisz), Bartha Ákos (cselgáncs), Bodonyi András (kajak-kenu), Posta Réka (kajak-kenu), Mester Soma (ökölvívás), Kovács Edina (röplabda), Báthori Szabolcs (torna), Kántor Benedek (öttusa), Herczeg Áron (öttusa). 
Azok, akik videoüzenetben köszöntik a rendezvényt: Nemes Rita (atlétika), Sáfrány Péter (cselgáncs), Dubei Debóra (kosárlabda), Ruff-Nagy Dóra (kosárlabda), Kiss Angelika (kosárlabda), Takács Péter (labdarúgás), Kiss Attila (úszás).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!