Labdarúgás

2023.10.21. 15:07

Két kapufa, egy gól, majd két kapott gól (fotókkal frissítve)

Győzelemmel tért haza a Kisvárda Master Good

Boon.hu

Vezető gólját ünnepli a Mezőkövesd

Fotó: NSO/Kovács Péter

A szabolcsiak ebben az idényben csak idegenben szerepeltek, stadionjuk gyepszőnyegét ugyanis ki kellett cserélni. A szeptember 3-án kinevezett Mátyus Jánosnak három vereség után ez volt az első bajnoki sikere az együttessel. Kuttor Attila együttes pedig mély gödörbe került.

A labdarúgó NB I. 10. fordulójában 

Kisvárda Master Good – Mezőkövesd Zsóry FC 2–1 (2–1)

Kisvárda, 2150 néző. Vezette: Pillók (Tóth II. V., Aradi), tartalék: Andó-Szabó, videóbíró: Vad II. István, videóbíró asszisztens: Horváth Róbert, operátor: Hanyecz Bence.  

Kisvárda Master Good: Kovács M. – Cipetic, Lippai, Széles, Alic – Melnik, Ötvös – Camaj, Makowski, Balogh N. – Mesanovic. Vezetőedző: Mátyus János. 

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Kállai K., Beriashvili, Pillár, Vajda S. – Cseke, Gomis, Nagy G. – Cseri – Drazic, Szalai J. Vezetőedző: Kuttor Attila. 

Csere: Beriashvili helyett Lukic a 46., Makowski helyett Ilievski a 60., Balogh N. helyett Navratil a 60., Cseke helyett Lehoczky a 71., Szalai J. helyett Ugrai a 71., Alic helyett Körmendi a 76., Mesanovic helyett Nikolov a 76., 
Nagy G. helyett Brtan a 85., Cipetic helyett Stefan a 90. percben. 

Sárga lap: Nagy G. a 20., Beriashvili a 28. percben. 

Gólszerző: Széles (öngól, 0–1) a 22., Cipetic (11-esből, 1–1) a 29., Balogh N. (2–1) a 41. percben. 

A találkozó elején kétszer is a kapufa mentette meg a hazaiakat, akik végül mégis győztek.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában