Labdarúgás

2023.08.03. 11:34

A félház már most biztos Kövesden

A vármegyei foci rangadó iránt élénk az érdeklődés, elővételben szépen fogynak a jegyek.

Kérdés, hogy lesz-e gól szombaton, Kövesden, és ha igen, akkor melyik kapuba kerül a labda

Fotó: Meder István

Szombaton 17.45-től rendezik meg a Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK presztízs csatát, a labdarúgó NB I 2. fordulójában, a kövesdi stadionban. 
A két csapat drukkerei elővételben már sok jegyet megvásároltak. A közel 4215 fős létesítményben, a vendég szurkolók számára első körben, – a gyakorlattól eltérően – 10 százaléknál is több bilétát, 540 darabot biztosított a rendező klub, ám mivel ezek hamar gazdára találtak, további szektorokat nyitottak meg a kövesdiek, csütörtökön délben is lehetett kapni ide jegyeket. Ha ezek mind elkelnek, akkor 667 diósgyőri drukker lehet jelen a stadionban.
Nem csak a vendégoldalon, a hazai részen is szépen fogynak a jegyek, elővételben már közel 2000 jegy kelt el, így szinte biztos, hogy félház lesz a meccsen. 
Az abszolút értelemben vett telt ház nem jöhet össze, ugyanis biztonsági szempontok miatt üres szektorokat, úgynevezett puffer zónákat is ki kell alakítani, így még közel 2000 hely várja a gazdáját szombat estére. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában