Labdarúgás

2023.08.04. 12:30

Kemény Tamás és Bacsó Levente a kupáról

Labdarúgás: Magyar Kupa, országos főtábla, 1. forduló.

KKFC Mezőcsát (vármegyei II.) – BKV Előre (NB III)  (Mezőcsát, szombat, 15.00)

Kemény Tamás, a KKFC elnöke (képünkön): – Nyilvánvaló, hogy szeretnénk meglepetést okozni. Nagy múltú csapat ellen szereplünk és ennek következtében reméljük, hogy rengetegen kilátogatnak a sporttelepünkre. Ez annyit jelent, hogy – amennyiben nem lesz zárporeső, vagy szélvihar – akár négy és hatszáz néző közötti publikum is megtekintheti az összecsapást. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy az esélyesek nem mi vagyunk, ennek ellenére abban bízunk, hogy jó mérkőzést vívunk a fővárosiakkal.

Biri SE (vármegyei II.) – Gesztely FC (vármegyei I.) (Újfehértó, szombat, 16.30)

Bacsó Levente, a GFC elnöke: – A továbbjutásért utazunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe. Csapatunk nagy átalakuláson esett át az elmúlt hetekben, hónapokban, nagyon sok fiatal érkezett hozzánk és ők valamennyien bizonyítani akarnak. A küzdőtér lehetséges, hogy az „ellenségünk” lesz, az ottani edzőpálya ugyanis rossz minőségű, ez azonban számunkra nem lehet kifogás. A célunk egyértelmű: együttesünknek be kell jutnia a következő fordulóba. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában