Női NB I.

2023.08.19. 19:40

Hetessel küldte őket haza a bajnokcsapat

Női NB I, 1. forduló
FTC-Telekom – Diósgyőri VTK 7-0 (4-0)
Budapest, 150 néző. V.: Bálint K.
Ferencváros: Barti – Németh, Csigi (Gődér, 64.), Ott, Papp, Stanovic (Vincze, 72.), Csányi, Pusztai (Czellér, 72.), Szabó, Vágó (Nagy V., 64.), Garcia (Diószegi, 64.). Játékosedző: Vágó Fanny.
DVTK: Ádám A. – Somogyi, Geréd, Komlós, Boros, Oláh A., Madarász (Sain, 79.), Myhal (Szolomájer, 84.), Nagy L., Mikó (Nagy P., 72.), Krisztin. Vezetőedző: Bám Gábor.
Gólszerző: Pusztai (32., 69.), Csigi (14.), Németh D. (28.), Garcia (41.), Gődér (71.), Diószegi (78.).
Vágó Fanny: – Magabiztos, gólratörő, eredményes játékkal kezdtük a szezont, gratulálok a csapatnak.
Bém Gábor: – A bajnokság egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapatával léptünk pályára a bajnoki címvédő Ferencváros otthonában. A mindössze 15 esztendős Anastasiia Myhalnak és a 17 éves Madarász Laurának gratulálok a bemutatkozásukhoz! Sajnos négy gólt odaajándékoztunk a Fradinak, ezek a gólok egyéni hibákból születtek, amit egy ilyen ellenfél azonnal kihasznál. Tartalmas mérkőzés volt, ezeken a találkozókon lehet fejlődni a vereség ellenére is. A Ferencvárosnak gratulálok és sok sikert kívánok a Bajnokok Ligája-selejtezőjükhöz!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában