Labdarúgás

2023.08.25. 10:51

Gesztely és Hidasnémeti is bizakodik

Labdarúgás: Magyar Kupa, országos főtábla, 2. forduló

A képen balról Bacsó Levente Fotó: KT

Gesztely FC (vármegye I.) – Hajdúsámsoni TTISZE (vármegye I.) (Gesztely, vasárnap, 16.00)
Bacsó Levente, a Gesztely FC elnöke: – A múlt heti 1–0-ás bajnoki vereségünket a játékosaink nehezen tudták feldolgozni, pedig mindent megtettek azért, hogy az Ózd-Sajóvölgye Focisuli vendégeként győztesen jöjjünk le a pályáról. Ezért a fiúkban dolgozik a bizonyítási vágy, ráadásul hazai pályán mindenki elvárja tőlünk a jó szereplést. Egész héten kupahangulatot éreztünk az öltözőben és abban bízunk, hogy sok szurkoló előtt helyi sporttörténelmet írhat Gesztely. Ugyanis továbbjutásunk esetén bekerülünk a legjobb hatvannégy közé és ilyenre még nem volt példa településünk és klubunk történetében. Valamennyi játékosunk egészséges, sőt a héten bővült a keretünk: Mezőkövesdről leigazoltunk a fiatal Porkoláb Botondot, és ha edzőnk beteszi, akkor a középpályásunk már részese lehet a reményeink szerinti diadalnak.

Hidasnémeti VSC (vármegye I.) – Gödöllői SK (vármegye I.) (Hidasnémeti, vasárnap, 16.30) 
Martis Ferenc, a Hidasnémeti VSC edzője: – Mint minden mérkőzésen, ezen is a győzelem megszerzése a célunk. Az teljesen egyértelmű, hogy szeretnénk továbbjutni, mert ebben az esetben egy magasabb osztályú ellenfelet kapnánk a soron következő fordulóban. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a Gödöllő ellen nehéz lesz futballozni, mert  ellenfelünk nem adja majd olcsón a bőrét. Fiatal és jó erőkből álló csapat látogat hozzánk, de nekünk hazai környezetben ki kell harcolnunk a sikert. Kisebb sérültjeink vannak, de reméljük, hogy vasárnapig valamennyien játékra jelentkeznek. Itthon szép számú közönséget – ez néhány száz drukkert jelent – várunk és számítunk szurkolóink hathatós támogatására. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában