Labdarúgás

2023.08.24. 19:45

FIFA szankció a Kövesddel szemben

A dél-borsodi labdarúgócsapatnak rendezetlen számlája van, és egyelőre nem igazolhat játékost.

A Kövesdnek fizetnie kel, ha új játékost akar igazolni

Fotó: MW

Fennálló tartozása miatt a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC csapata nem tud új játékosokat regisztrálni − számolt be róla a sportal.hu.
Az internetes portál arról is hírt adott, hogy ezen értesülésük után levelet küldtek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA), ahonnan az alábbi választ kapták:
„A Mezőkövesd jelenleg fennálló tartozás miatt nem tud új játékosokat regisztrálni. Az erre vonatkozó tilalom azonnal feloldásra kerül, amint a tartozás rendezését az érintett hitelező visszaigazolja."
Az esettel kapcsolatban az MZSFC-nél későbbre ígértek választ.
A fentiek azt jelentik, hogy dél-borsodi klub nem tud új játékosokat szerződtetni, amíg nem rendezi az egyelőre ismeretlen személlyel szembeni, ismeretlen összegű tartozását.
Érdekesség, hogy a Kövesdnek jelenleg 27 fős kerete van, és érkezők szeptember 6-ig, az átigazolási időszak végéig nem várhatók, így a FIFA szankciója a klub szakmai működését egyelőre nem befolyásolja jelentősen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!