Labdarúgó NB III.

2023.08.19. 19:50

Egyik se akart veszíteni, nem is veszítettek

Labdarúgó NB III, Észak-keleti csoport, 4. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Evolution Hungary-Cigánd SE 0-0
Tiszaújváros, 200 néző. V.: Takács (Szilágyi, Gavalla-Kulcsár).
Tiszaújváros: Herceg – Ivánka, Oláh B. (Kollár, 83.), Tóth B. (Vitelki B., 83.), Farkas M., Lőrincz P., Vajda (Nagy D., 61.), Papp, Erős (Géringer L., 32.), Varjas L., Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. Cigánd: Popovics – Kovács N., Fenyőfalvi (Szabó K., 91.), Girdán (Katona, 58.), Pap (Králik, 67.), Kardos, Tóth M., Tóth Á. (Motkó, 67.), Vass, Tóth G. (Tomola, 67.), Kelemen. Vezetőedző: Igor Bogdanovic. Jók: Papp, Herceg, Farkas M., Lőrincz P., ill. az egész csapat.
Vitelki Zoltán: – Nehéz mérkőzés volt, de úgy gondolom, mi tettük magunk számára nehézzé. Meg voltak a lehetőségeink, de a végjátékban pontatlanok voltunk, ez rányomta a bélyegét a játékunkra. Szereztünk egy pontot, pozitívan állunk a további fordulókhoz.
Igor Bogdanovic: – Olyan érzésem volt, mintha a két csapat azért játszana egymás ellen, hogy egyik se veszítse el a meccset. Inkább kapott gól nélkül szerették volna lezárni. Úgy gondolom, a látottak alapján igazságos eredmény született. További sok sikert kollégámnak, Zolinak és a csapatának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!