NB III

2023.08.13. 20:20

A lényeg a győzelem volt, azt elérték

Labdarúgás: NB III

Evolution Hungary–Cigánd SE – Debreceni VSC tartalék 1-0 (1-0)
Cigánd, 300 néző. V.: Török (Gergely, Nagy).
CISE: Perehanec – Fenyőfalvi (Tóth Á., 57.), Pap Zs., Misák, Silling (Kőrizs, 72.), Girdán (Tóth G., 57.), Kardos, Tóth M., Kovács N. (Szabó K., 88.), Vass, Kelemen (Tomola, 88.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. 

DVSC tartalék: Engedi – Nwachukwu, Horváth-Gaudi, Farkas T. (Cibla, 75.), Takács (Horváth Z., 85.), Kozma (Doktor, 60.), Fábián B., Gellén, Batai (Kohut, 60.), Kócs-Washburn (Pelles, 85.), Nagy R. Vezetőedző: Máté Péter. G.: Pap (17.). Kiállítva: Misák (85.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Igor Bogdanovic: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogyan számítani lehetett, hogy a debreceni fiatalok mindent meg fognak tenni, hogy ponttal távozzanak. Próbáltunk erre reagálni, de nem úgy alakult a  áték a mai napon, ahogy szerettük volna. Minden meccsen van egy fontos tényező, a 3 pont megszerzése, és nekünk ma sikerült.
Máté Péter: – Azt gondolom, a futball bebizonyította, hogy igazságtalan. Nagyon sokat tettünk, nem csak az egy pont megszerzéséért, hanem a meccsben számunkra sokkal több volt. Mégis úgy néz ki, nem tettünk eleget a győzelemért, összességében gratulálok a cigándi csapatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában