Labdarúgás: NB III.

2023.08.19. 20:40

A ,,kis" piros-fehérek nagyon akarták a sikert

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 4. forduló

Salgótarjáni BTC – Diósgyőri VTK tartalék 1-2 (1-1)
Salgótarján, 200 néző. V.: Török (Gergely, Juhász).
Salgótarján: Sz. Varga – Pertrecsko (Klajban, 65.), Horváth M., Bakos (Csáki, 83.), Nagy M., Tarlósi P. (Bogdán, 76.), Molnár T., Tarlósi M., Sulyok, Boros (Csifó, 65.), Csuka. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd. DVTK tartalék: Dojcsák – Viczián, Bacsa, Szamosi Á., Papp M. (Stavnichuk, 59.), Ferencsik, Demeter (Lajcsik, 94.), Fekete (Sáreczki, 76.), M. Zrnic, Balázsi (Hetyei, 46.), Vincze D. (Leschinski, 59.)Vezetőedző: Szamosi Tamás. G.: Tarlósi M. (28.), ill. Fekete (9.), Hetyei (63.). Jók: senki, ill. az egész csapat.
Sebestyén Szilárd: – Sajnos, a mai mérkőzést két egyéni hibánk eldöntötte, ezeket nem tudtuk kijavítani. Azt gondolom, a részünkről nem volt benne a pontszerzés a mérkőzésben, mert gyengén játszottunk, nagyon sokat rontottunk, és egy kicsit hitehagyottak is voltunk. Megérdemelt a Diósgyőr győzelme.
Szamosi Tamás: – Egy szikrázóan kemény összecsapásokkal tarkított meccsen szereztük meg a számunkra nagyon fontos győzelmet. A csapat nagyon akarta a sikert, amiért a játékosok sokat is tettek. Így kell tovább haladnunk az úton.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában