Labdarúgás

2023.08.09. 17:42

A futballbírók meghódították a Fekete-tengert

Burgaszban üdültek, Neszebárba kirándultak és szerdán este repülnek haza

Megmutatták a bolgároknak, hogy mit tudnak: kiváltották a vállalkozói igazolványaikat, majd ,,csónakokat" béreltek, felvették mentőmellényeiket és hajtottak. Írhatjuk azt is, hogy vadvízi evezésen – raftingon – vettek részt. Ez az extrém sport közkedvelt, gumicsónakban, általában zuhatagos folyón űzik, de tengeren is lehet, hiszen művelőit a nagy hullámok segítik. A színes öltözetük alapján „miskolci ripacsok”, az országos és a vármegyei labdarúgó játékvezetői keretek tagjai: Bense Milán, Bodnár Ádám, dr. Dédesi Mátyás, Elek Balázs – remekül szórakoztak, a képpel üdvözlik a boon.hu látogatóit és az Észak-Magyarország olvasóit.
 

Jó tudni  


Neszebar csodás város Bulgáriában, a Fekete-tenger partján, az ókori Mesembria helyén. A város műemlékekben gazdag ókori részét, amely egy félszigeten helyezkedik el, az Unesco 1983-ban felvette a világörökség listájára. A turisták kedvenc paradicsoma, évente milliók keresik fel.


A képen balról: Bense Milán, Bodnár Ádám, dr. Dédesi Mátyás és Elek Balázs 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában