Labdarúgás

2023.03.27. 13:07

Kövesse nyomon labdarúgó-válogatottunk Eb-selejtezős mérkőzését!

A magyar labdarúgó-válogatott a bolgárok ellen lép pályára hétfő este.

Labdarúgás Magyarország - Észtország felkészülési mérkőzés.

Fotó: Szabó Miklós

Hétfőn 20.45-től Marco Rossi legénysége is megkezdi szereplését az Európa-bajnoki selejtezőkben. A sorozatra az észtek elleni 1–0-s hazai sikerrel melegítettek a magyar fiúk.

Mivel Szalai Ádám visszavonult a válogatottságtól, nagy kérdés, Rossi kivel pótolja a korábbi csapatkapitányt. Az biztos, hogy a „cséká” szalag Szoboszlai Dominik karján feszül majd, ám az egyelőre kérdőjel, a támadósorban kinek szavaz bizalmat a szövetségi kapitány.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egyáltalán nem számít könnyű mérkőzésre hétfőn a bolgárok elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Az 58 éves szakvezető úgy vélte, Bulgária nehéz ellenfél lesz, mert nagyon atletikus csapat jó erőnléttel, elöl gyors, robbanékony játékosai vannak, akiknek nem szabad teret adni, a középpályája és a védelme pedig szilárd.

Akkor vagyunk sikeresek, ha csapatként alázatosan állunk a találkozóhoz. Ahhoz, hogy nyerjünk, százszázalékosan ott kell lennünk fejben és hozzáállásban, mert hiába győztük le Angliát kétszer is, tudjuk, hogy nem azon a szinten vagyunk

 - jelentette ki Rossi.

A Magyarország-Bulgária internetes felvezetése, élő közvetítése már 20.30-től elkezdődik az Origón

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában