DVTK

2023.03.24. 18:30

Hiányzott a pontosság, de három gólt szereztek

Pénteken délután hazai bajnoki meccset játszott a DVTK élvonalbeli női labdarúgó csapata.

Fotó: Bujdos Tibor

Labdarúgás: NB I

Női NB I, 15. forduló

Diósgyőri VTK – Kelen SC 3-0 (2-0)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Urbán.

DVTK: Böröcz – Somogyi, Geréd, Jáhn (Havasi), Boros, Komlós (Katona), Mikó (Oláh), Voila, Krisztin (Sain), Nagy P., Nagy L. (Zahár). Vezetőedző: Bém Gábor.

Kelen SC: Bokros – Ramor, Bederna, Blayer, Bernhardt Bernadett (Terhes), Kerekes, Csutoros (Végh K.), Bernhardt Barbara, Ács (Stumpf), Ambach (Végh D.), Tóbik (Berencsi). Vezetőedző: Kun István.

Gólszerző: Voila, Ramor (öngól), Nagy L.

Bém Gábor: - Mindig nehéz felkerülő csapatok ellen játszani, amelyek a védekezést helyezik előtérbe. Ma egy picit hiányzott a pontosság a végjátékban, de így is biztosan tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak, hogy behúztuk a kötelező győzelmet. A fiatal játékosaink ma is jól szálltak be a mérkőzésbe, köszönjük a nézőknek, akik kijöttek buzdítani a lányokat.

Kun István: - Amit szerettünk volna a mai meccsen megvalósítani, hogy szoros mérkőzés legyen, azt sikerült megcsinálni. Sajnáljuk a gólkülönbséget, egy kis szerencsével ez lehetett volna kisebb is. A tavasz hátralévő részében is az a célunk, hogy hasonlóan szoros csatákat vívjunk az előttünk lévő ellenfelekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!