Labdarúgás

2023.02.22. 10:02

Senki nem bukott meg

Tizenegyen jártak a feltágítón és valamennyien teljesítették a követelményeket.

Játékvezetők vizsgázta a Magyar Labdarúgó Szövetség Telki Edzőközpontjában

A napokban a Magyar Labdarúgó Szövetség Telki Edzőközpontja adott otthont a vármegyei ellenőrök hagyományos továbbképzésének és felmérőjének.

Dolgozatot írtak  

– Egy napos, feszített programon vettünk részt – újságolta Friedl Csaba, az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatósága Játékvezetői Bizottságának elnökségi tagja és ellenőre, majd hozzátette: – Gőzerővel elemeztük az ígéretes támadásokkal és a gólhelyzetek megakadályozásával kapcsolatos szituációkat, útmutatót kaptunk az ellenőri jelentés kitöltéséhez, aztán vizsgáztunk. Szabálytesztet írtunk, majd a videós analízisből is feleltünk. Mind a tizenegyen sikeres dolgozatot adtunk le és természetesen örültünk, ennek következtében küldhetnek minket a mérkőzésekre. Persze nem ülhetünk a babérjainkra, nyáron újabb megmérettetés vár ránk, hiszen évente kétszer is számot kell adnunk arról, hogy mit tudunk.  

A táborban egykori neves sípmesterek töltötték be a tanári tisztséget: az előadók között volt Tóth Vencel egykori FIFA-jelvényes dirigens, az MLSZ JB elnökségének tagja és Solymosi Péter, az élvonalbeli keret hajdani egyik legjobbja is. 

Jó tudni

A vármegyei ellenőrök közül Ambrus János, Balogh Gyula, Bárczi József, Boncsér Sándor, Czél István, Demeter János, Friedl Csaba, Jakab Tibor, Jakkel János, Petus, Pál és Szabó Levente tett sikeres vizsgát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!