Röplabda

2023.02.04. 08:00

Az egyik idegenben, a másik itthon

A MEAFC-Miskolc, és a DVTK is pályára lép a honi röplabdázás második vonalában.

ÉM

NÉMETH SZABOLCS vezetőedző, DVTK

Fotó: Bujdos Tibor

Röplabda: NB I Liga

Férfi röplabda NB I Liga, középszakasz, az 1-4. helyért, 2. forduló

Dunaújvárosi KSE – MEAFC-Miskolc (Dunaújváros, szombat, 15.00)

Bagó László, a MEAFC-Miskolc edzője: – Nagyon jót tett a játékosoknak a dági siker, magabiztosan hozta el a csapat a három pontot idegenből. Dunaújvárosban egy hideg terem vár ránk, a múltkor is ugyanilyen volt, fel kell rá készülnünk. Az alapszakaszban itthon 3:2-re, náluk 3:1-re kaptunk ki, szóval ideje lenne már nekik visszavágni. Elég kellemetlen ellenfél a DKSE, eddig nem tudtuk tartani a két légiósukat, a héten készültünk rájuk, bízom abban, hogy képesek leszünk viszonylag jól semlegesíteni őket.

Női röplabda NB I Liga, 12. forduló

Diósgyőri VTK – Békéscsabai RSE II. (Miskolc, DVTK Aréna, vasárnap, 19.00)

Németh Szabolcs, a Diósgyőri VTK edzője: – Egy pont az előnyünk a második helyezettel szemben, tehát nem engedhetjük meg magunknak, hogy bármikor is kiengedjünk. Eddig is azt hangsúlyoztam, hogy minden mérkőzés egy döntő számunkra, ez mostantól hatványozottabban igaz. A saját kezünkben van az irányítás, de a bajnokság végéig koncentráltan és céltudatosan kell játszanunk. Vasárnap egy nagyon jó röplabdát játszó Békéscsaba érkezik hozzánk, fiatalokkal, szeretném azt visszakapni a lányoktól, amit gyakoroltunk, hogy maximálisan a cél érdekében röplabdáznak. A munkát elvégeztük, a taktika adott, csak a legjobbunkra kell koncentrálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!