Labdarúgás

2023.01.10. 09:34

Visszalépett az Encs, kizárták az abaújiakat

Eredményeiket törlik és új táblázatot készítenek.

„Az Encs VSC sportszervezete írásban közölte visszalépését a megyei I. osztályú bajnokságtól, ezért felnőtt és U19-es csapatait a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának versenybizottsága – tárgyalás mellőzésével – kizárta – közölte Sajti Viktor megyei igazgató (képünkön), majd hozzátette: – Ezzel egyidejűleg, az eddig lejátszott eredményeiket töröljük és a kizárt csapataikat csoportjuk utolsó helyére soroljuk be.”

Nem látták a kiutat
Az encsiek, értesüléseink szerint, jelentős, több tíz milliós adósságot halmoztak fel stábjuk tagjai, a játékosok, továbbá beszállítóik felé, ebből a spirálból pedig nem láttak kiutat. Vasárnap megkérdeztük Takács Krisztián elnöktől, hogy miképpen látja a jelentős múlttal rendelkező felnőtt alakulatuk jövőjét, de akkor még nem nyilatkozott arról, ami bekövetkezett, és amiről azóta már tájékoztatták a pontvadászatokat szervező és működtető igazgatóságot. Utóbbi, amint azt Andó József, a versenybizottság titkára lapunknak elmondta: a határozat jogerőre emelkedése után új táblázatot ad ki, az Encs VSC tavaszi mérkőzései elmaradnak, a sorsolás szerinti aktuális ellenfelei pedig szabadnaposak lesznek, továbbá az EVSC játékosai szabadon igazolhatóvá válnak. 
(Részletek később.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!