Röplabda

2023.01.22. 18:30

Színvonalas meccsen csak egy pontot ,,csíptek"

Címkék#röplabda

A női röplabda NB I Ligában idegenben játszott a DVTK a hét végén.

ÉM

20230107 Miskolc Nemzeti Bajnokság I. osztálya/ Női NBI liga röplabda mérkőzés. DVTK-Budaörsi DSE-EMERICUS Fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Képen: VAJDOVÁ ALEXANDRA #3 HOLLÓSI DÓRA #15

Fotó: Ádám János

Női NB I Liga, 11. forduló
Vasas SC - Diósgyőri VTK 3:2 (20, -18, 23, -17, 11)
Budapest, 75 néző. V.: Barabás, Soltész.
DVTK: Kiss E., Kalmár, Vajdová, Hollósi, Tosic, Egri K. Csere: Kundrák (liberó), Németh B., Kovács L., Bátori. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
Németh Szabolcs: – Egy nagyon színvonalas és küzdelmes meccsen kaptunk ki ma 3:2-re. Természetesen nem vagyok elégedett, mert vereséget szenvedtünk, de a hozzáállással igen, mert végig küzdöttek a lányok! Ami hibákat vétettünk, azokon tudunk és fogunk is a továbbiakban dolgozni. Mind a két csapat nagyon akarta ma a győzelmet, végletekig kiélezett csata volt, ahol nüanszok döntöttek a Vasas javára, akiknek minden tiszteletem és gratulációm jár a mai teljesítményükért. Fáj a vereség, de el tudom fogadni, mert végigküzdötték a mérkőzést a lányok, és erre tudunk csapatként építeni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában