Asztalitenisz

2023.01.26. 13:30

Lehet még nevezni az újonc ping-pong bajnokságra

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Asztalitenisz Szövetség szombaton 13 órától újonc asztalitenisz bajnokságot rendez Miskolcon, az Egyetemvárosban, az E/4–es kollégium tornacsarnokában.

ÉM

A verseny célja a sportág népszerűsítése, megyei U11 és U13 újonc bajnoki cím eldöntése, országos ranglista pontok szerzése.
Versenyszámok: újonc összevont 2010. január 1. után születettek, U11 egyéni 2012. január 1. után születettek. Lebonyolítás, 13.00: U13, 15.00: U11. A versenyszámok selejtező csoportos majd egyenes kieséses rendszerben kerülnek lebonyolításra. Öt főnél kevesebb nevező esetén körmérkőzés lesz.
A versenyen a megyében lévő szakosztályok versenyzői és versenyengedéllyel nem rendelkező B-A-Z megyei gyermek indulhat. Sportorvosi igazolást nem kérnek, mindenki a saját felelősségére indulhat. A B-A-Z megyei versenyen kívül az igazolt versenyzőknek a MOATSZ előírásai szerinti külön versenyt rendeznek, ahol az igazolás mellett a sportorvosi megléte is követelmény. A bajnokságot Donic asztalon, Butterfly +40 labdával rendezik. A megyei bajnokság 1. helyezettjei serleg, a 2–3. helyezettek érem díjazásban részesülnek. Nevezés: e-mailben: [email protected] címre, telefonon: 30/6352-802. Nevezési határidő: január 27., 18 óra. Csak az előzetesen, határidőben nevezettek indulhatnak. Nevezési díj: 1000 Ft/fő mely minden versenyszámban való indulásra jogosít.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában