Kosárlabda: NB I/B

2023.01.19. 11:41

Idegenben a MEAFC-Miskolc

Női kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 5. forduló

DVTK U23 – Zsíros Akadémia Kőbánya (Miskolc, DVTK Aréna, péntek, 14.30)

Stefan Svitek, a DVTK U23 edzője: – Nyáron játszottunk mostani ellenfelünkkel, de az már régen volt, nálunk is sok minden történt azóta, és feltételezem, hogy a fővárosi együttesnél is, így annak, hogy mi volt hónapokkal ezelőtt, nincs jelentősége. Ezen az NB I/B-s bajnokin, az első csapattal készülő több fiatal játékos is pályára lép majd, valószínűleg öten, rajtuk kívül a junior gárdánk több játékosa, közülük is az U17-esek, akik a múlt hét végén Csehországban tornát nyertek, szintén játékra készen várták ezt az összecsapást.


 

Férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 17. forduló

Atomerőmű KSE Bonyhád – MEAFC-Miskolc (Bonyhád, péntek, 19.00)

Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc edzője: – A meccs előtti nagy kérdés az, hogy ki játszik le a bonyhádiakhoz az Atomerőmű SE élvonalbeli csapatától, ez ugyanis befolyásolja a hazai együttes produkcióját. Alapvetően egy fiatal gárda lesz az ellenfelünk, de van olyanok is, akik régóta ott szerepelnek, ők képviselik a rutint. Nem játszanak bonyolult kosárlabdát, de amit tudnak, azt jól adják elő. A feladatunk az lesz, – a győzelem megszerzése érdekében, – hogy lassítsuk le a fiatal csikókat, hogy kényszerítsük rájuk az akaratunkat. Ezek mellett az is fontos lenne, hogy kintről normális dobószázalékot hozzunk, mert ez az előző meccsen, Kecskeméten nem igazán sikerült. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!