Triatlon

2022.12.29. 16:36

Tiszaújvárosi triatlon edző kapott elismerést

Lehmann Tibort választották az előző hónap utánpótlásedzőjének.

Lehmann Tibor a fővárosi díjátadón

Fotó: Mura László

A Magyar Sport Házában, december 22-én adták át az idén létrehozott, „A hónap utánpótlásedzője” novemberi díját. Az egyik alapító, az utanpotlassport.hu beszámolója alapján az idén alapított díj tizenegyedik kiírásának három jelöltje volt. A kuratórium döntése alapján az elismerést Lehmann Tibor, a Tiszaújvárosi Triatlon Klub elnök-vezetőedzője, a Magyar Triatlon Szövetség szakmai alelnöke vehette át. A díjátadón a szintén alapító Magyar Edzők Társaságát Molnár Zoltán elnök, a Porsche Hungariát Vérten Sándor projektmenedzser, míg az utanpotlassport.hu-t Bruckner Gábor főszerkesztő képviselte. Mellettük Kindl Gábor, a Magyar Triatlon Szövetség elnöke és a november végén U23-as vb-ezüstérmet kiérdemlő Kiss Gergely méltatta a kitüntetett munkáját.

– Az utánpótláskorú sportolók felkészítése igazi csapatmunka, ezért szeretném ezúton is megköszönni Gergő korábbi edzőinek a tevékenységét; ebben a díjban ők is vastagon benne vannak. Büszke vagyok rá, hogy sikerült kiérdemelnem ezt az elismerést – fogalmazott Lehmann Tibor.

 

Címkék#triatlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!