Kosárlabda

2022.12.16. 07:25

A MEAFC itthon, a Phoenix idegenben játszik

Az év utolsó meccseit játssza pénteken este a két megyei NB I/B-s férfi kosárlabdacsapat.

A MEAFC-Miskolc (kékben) Miskolcon, a Tiszaújvárosi PKK (sárgában) Budapesten meccsel

Fotó: Ádám János

Férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 14. forduló:
MEAFC-Miskolc – Agrofeed UNI Győr (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek, 17.30)
Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc edzője: – Hét győzelemből érkezve fogadjuk a Győrt, akiknek van miért visszavágnunk, sokszorosan is. Tiszteljük őket, sokat készültünk rájuk, tisztában vagyunk azzal, hogy mi az erősségük, gyengeségük, és ha fejben rendben leszünk, akkor lendületből behúzhatjuk ezt a meccset. Lesznek hiányzóink, Cseh és Orliczki M. nélkül lépünk pályára, de ezzel együtt is azon leszünk, hogy az év utolsó bajnokiját megnyerjük.

Budafoki MTE – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK (Budafok, péntek, 19.30)
Lekli József, a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK edzője: – A csapat egészségügyi helyzete szinten változatlan, nem állunk sokkal jobban, mint egy hete, annyi van, hogy Orliczki B. helyett Okoh tud játszani centerposzton. Nem számítok egyszerű mérkőzésre, a Budafok elég jó csapat, hogy mást ne mondjak, hazai pályán még veretlenek, és ők állnak a tabella élén. Ennek ellenére azért megpróbáljuk, ami tőlünk telik, ezen a héten gyakoroltunk különböző elemeket, amelyekkel eredményesek lehetünk, de ezen a meccsen az erőnlétünk fogja eldönteni, hogy mire vagyunk jók. Legutóbb, a MEAFC ellen két negyedet bírtunk, a végére viszont kiégtünk, bízom benne, hogy most többre leszünk képesek, egy jó meccset tudunk játszani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!