Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság sárospataki területi fordulója

2022.08.15. 12:41

Büntetőkkel is büntettek

A juniorkategóriában csak a tizenkilencedik kör döntött.

KT

Forrás: Olvasónktól

Kiváló időben, sok gyerekkel és felnőttel a Bodrog-parti városban rendezték az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság sárospataki területi fordulóját.

Parádésan védtek

Izgalmas csatát hozott a verseny, melynek keretében két kategóriára vártuk a nevezőket – kezdte Belicza János, a nagy népszerűségnek örvendő esemény kelet-magyarországi instruktora, majd így folytatta: – A juniorok mezőnyében főleg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola játékosai adtak számot ügyességükről, a felnőttek csoportjába pedig a helyieken kívül elsősorban a környékről és a régióból jöttek próbázók. Újra kiderült, hogy néhány közhely máig megállja a helyét: 11-est nem lehet védeni, csak rosszul rúgni, vagy 11-est kizárólag az a játékos ronthat el, aki neki mer futni a letett labdának. Végül a fiatalok között Csikó Bence, míg a felnőttek táborában Bacsi Krisztián, a tavalyi országos döntő negyedik helyezettje diadalmaskodott, és jutott tovább.

A labdarúgó-játékvezetőként szolgáló, valamint a SUSI elnökeként is közismert Belicza János elmondta még, hogy a két kapus – Érháti Kristóf és Sulyok Marcell – parádésan védett, továbbá kiemelte, hogy a juniorkategóriában csak a tizenkilencedik kör döntött a végső győztes személyéről.

(A borítóképen: Belicza János fő szervező és Csikó Bence, a junior nyertes)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!