GreenPlanVRC Kazincbarcika

2022.03.31. 07:09

Szombaton megkezdi az elődöntőt a Vegyész

A kazincbarcikai férfi röplabdacsapat a kaposváriak vendégeként játssza az első meccset.

bcs

Fotó: Ádám János

A férfi röplabda Extraliga-negyeddöntők utolsó mérkőzése után kiderült, hogy a MAFC-BME csapata harcolhat az elődöntőben, a már korábban továbbjutott együttesek, a Pénzügyőr SE, a Fino Kaposvár és a GreenPlanVRC Kazincbarcika mellett a fináléba kerülésért. A négy közé jutást öt meccsen elérő, most továbbjutott, az alapszakasz 4. helyén végzett fővárosi gárda egy másik budapesti csapat ellen, az alapszakaszban a legjobb eredménysort elért, a negyeddöntőt három mérkőzéssel abszolváló Pénzügyőr SE ellen csatázik az ezúttal is három nyert mérkőzésig tartó viadalban. 

 

A rájátszás során a másik elődöntőt két vidéki gárda vívja, az alapszakasz 2. helyén zárt, a negyeddöntőt négy meccsel letudó Fino Kaposvár a GreenPlan-VRCK ellenfele lesz. A barcikai együttes – a negyeddöntő három bajnokija előtt – az alapszakaszt eggyel rosszabb helyen zárta, emiatt a két csapat csatája a somogyi megyeszékhelyen kezdődik. Utóbbi két fél tegnap megállapodott az elődöntő időpontjaiban, a három nyert mérkőzésig tartó csata ezen a héten szombaton Kaposvárott kezdődik, és a jövő héten csütörtökön Kazincbarcikán folytatódik.
 

Férfi Extraliga, elődöntőprogram
 

1. mérkőzés, április 2. (szombat), 18.00: Fino Kaposvár – GreenPlan-VRCK 
2. mérkőzés, április 7. (csütörtök), 19.00: GreenPlan-VRCK – Fino Kaposvár 
3. mérkőzés, április 11. (hétfő), 18.00: Fino Kaposvár – GreenPlan-VRCK 
4. mérkőzés, április 15. (péntek), 18.00: GreenPlan-VRCK – Fino Kaposvár (ha szükséges) 
5. mérkőzés, április 18. (hétfő), 18.00: Fino Kaposvár – GreenPlan-VRCK (ha szükséges) 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!