Megyei labdarúgás

2022.03.12. 11:00

Fegyelmi határozatok

A Magyar Labdarúgó-szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi határozatai alapján az előző fordulókban a megye I.-es és megye II.-es felnőtt bajnokikon kiállított játékosok közül Czimbalmos László (Mezőzombor) 3, Tóth László (Mezőzombor) 2, Csorba Gyula (Borsodnádasd), Hogya Tamás Ferenc (Pácin), Petruska Máté (Tiszalúc) 1-1 meccsen nem léphet pályára, míg Tóth Marcell Józsefet (Onga) május 9-ig, Klenyár Andrást (Mezőzombor) május 30-ig, Drótos Rolandot (Hidvégardó) és Klenyár Pétert (Mezőzombor) pedig július 4-ig eltiltották. 


Egyéb fegyelmi határozatok 


Hronyecz Norbert (Sajóbábony) sport­szakembert öt felnőtt bajnoki mérkőzéstől tiltották el. 


A Hódoscsépány megyei II. osztályú, Észak csoportos felnőttcsapata visszalépett, ezért az eddigi eredményeit az ellenfelek esetében is törölték, az együttest az utolsó helyre sorolták. 


A Sajóvámos U19-es csapata harmadszor nem állt ki, ezért a bajnokságból kizárták, eddigi eredményeit az ellenfeleknél is törölték, a csapatot pedig a bajnokság utolsó helyére sorolták. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!