röplabda Magyar Kupa

2021.11.26. 14:06

„Negyedik játszmában azonban kiharcoltuk a továbbjutást, ami a lényeg volt”

Fotó: Bujdos Tibor

Női röplabda Magyar Kupa, nyolcaddöntő

MVSC-Miskolc (NB II.) – Diósgyőri VTK (Extraliga) 1:3 (-17, -13, 20, -15)

Miskolc, 70 néző. V.: Bodrogi, Csizmarik.

MVSC-Miskolc: Oczella, Braun, Kerepesi, Szikora, Fülöp, Bagi. Csere: Nagy F. (liberó), Bátori, Kelemen, Papp. Edző: Surányi István.

Diósgyőri VTK: Godó, Kiss E., Egri, Zsofnyák, Sitku, Hollósi. Csere: Kundrák (liberó), Lóczi (liberó). Edző: Farkas Mihály.

Kerekes Attila szakosztályvezető: – Az első két játszmát viszonylag simán hozta a DVTK. A harmadik szettre nagyon összekapták magukat a lányok, határozott, koncentrált játékot mutattak, többek között szenzációs védekezést, megérdemelt volt ez a részsiker. A negyedik játszmára már elfáradtak a lányok, összességében jó meccset játszottunk a DVTK-val.

Farkas Mihály: – Ma nyolc játékos lépett pályára, ebből hatan miskolciak voltak, és jobbára olyanok, akiknek eddig kevesebb szerep jutott. Az első két játszmát agyonnyertük, sajnos a harmadikban a koncentráció alábbhagyott, ezt jól használta ki a lelkesen és jól játszó MVSC. A negyedik játszmában azonban kiharcoltuk a továbbjutást, ami a lényeg volt.

Továbbjutott: a DVTK, amely a MÁV Előre-Bericap (NB I.) – Fatum-Nyíregyháza (Extraliga) párharc továbbjutójával csap össze a negyeddöntőben.

(A borítóképen: A DVTK (pirosban) nyert)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!