Floorball

2021.10.26. 09:30

Meccs nélkül maradtak a Kazincbarcikai Ördögök

Az évad első két bajnokijának időpontjában meccs nélkül maradt a floorballcsapat.

Berecz Csaba

Forrás: KB Ördögök

A 2021/22-es évadban eddig két bajnoki mérkőzést kellett volna játszania a Kazincbarcikai Ördögök néven szereplő férfi OB II.-es floor­ballegyüttesnek, de egyik találkozón sem tudtak pályára lépni, nem a saját hibájukból. Az évad első bajnoki meccsét október 3-án Dunaújvárosban kellett volna lejátszaniuk az Ördögöknek, és ezen a vasárnapi napon az indulás előtt nem sokkal derült ki, hogy nem lesz mérkőzés.

– A bajnokit 17 órára írták ki, úgy volt, hogy 13 órakor indulunk, így is készültünk, de biztos, ami biztos alapon azért informálódtunk, hogy minden rendben lesz-e, tudunk-e játszani – mondta Drótos Gyula, csapatvezető. – Mondhatni szerencsénkre, mert kiderült, hogy játékvezetők valamilyen ok miatt nem lettek kijelölve a mérkőzésre, és mivel nem volt, aki levezesse a bajnokit, nem volt értelme, hogy útra keljünk. Azzal, hogy az indulás előtt telefonáltunk néhányat, megúsztuk, hogy potyára elutazzunk Dunaújvárosba. Ezt az elmaradt meccset minden bizonnyal egy későbbi időpontban le fogjuk játszani.

Viszont a 2. fordulóra kiírt meccset nem biztos.

Nem tudtak kiállni

A Kazincbarcikai Ördögöknek október 17-én vasárnap az SZPK Három Mill Komárom csapatával kellett volna megmérkőzniük. Pályaválasztóként, Felsőzsolcára várta volna a borsodi gárda a komáromiak B csapatát, akik nem álltak ki.

– Ellenfelünk lemondta a meccset, arra hivatkozva, hogy mivel az első csapatuknak, az OB I.-ben, ugyanezen a napon kell bajnokit játszania, emiatt nem tudnak hozzánk elutazni, mert kevés játékosuk van, nincsenek annyian, hogy egyszerre két csapatot is ki tudjanak állítani – tudtuk meg Drótos Gyulától, aki arra a felvetésünkre, hogy ez nem furcsa-e, így felelt: – Nem akarom minősíteni ezt az esetet, sajnáljuk, hogy nem tudtuk lejátszani a mérkőzést. A két elmaradt találkozó után, jelen állás szerint november 14-én lesz az első bajnokink, a Torpedo ATTE csapata ellen, Budapesten. Nagyon szeretnénk már végre meccset játszani, úgyhogy várjuk ezt az újabb napot.


Egy tétmeccs

Egy tétmeccset már lejátszott az idei évadban a Kazincbarcikai Ördögök floorball­együttese. A tavalyi idényben, a Covid–19 miatt elmaradt Magyar Kupa-elődöntőt szeptember 18-án pótolták be. A 2020/21-es évadból ,,elcsúsztatott” meccsen, Komáromban, az OB I.-es Ares HC ’94 csapata ellen léptek pályára az Ördögök, és 15–9 (4–2, 6–3, 4–4)-es vereséget szenvedtek.

(A borítóképen: Már nagyon szeretnének játszani)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!