tisztújító közgyűlés

2021.09.11. 16:34

Rakaczki Zoltán választási sikere

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnökségi tagját, a Miskolci EAFC elnökét, a TFSE ügyvezetőjét az Európai Egyetemi Sportszövetség Végrehajtó Bizottságának tagjává választották az EUSA tisztújító közgyűlésén.

Budapest adott otthont a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a Testnevelési Egyetem (TE) közös szervezésében szeptember 10-11-én az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) tisztújító közgyűlésének. Az EUSA kétnapos Közgyűlését Budapesten két helyszínen, a Novotel Budapest City hotelben és a Testnevelési Egyetemen tartották, melyen a szervezet 46 tagországából 38 jelenlétével, 5 ország megbízással képviseltette magát. A közgyűlés kezdetén Adam Roczek EUSA elnök, majd Rakaczki Zoltánt, a MEFS Végrehajtó Bizottsági jelöltjeként köszöntötte a résztvevőket. A közgyűlés egyhangúan elfogadta a 2020-as évi beszámolókat, a 2021-es programokat és a 2022-es Európai Egyetemi Játékok előkészületeire vonatkozó terveket is, melyet Lodz rendez: továbbá az alapszabály módosítását, mely értelmében a jövőben lehet majd online vagy hibrid közgyűlést tartani, szavazni.

Rakaczki Zoltán megválasztását követően elmondta: „Hatalmas megtiszteltetésnek tartom, hogy az európai szintéren is képviselhetem hazánkat és az egyetemi sportot. Azt gondolom, hogy ezzel a tisztséggel még jobban hozzá tudok járulni a 2024-es Debrecen-Miskolc közös rendezésű Európai Egyetemi Játékok sikeréhez.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!