női NB I.

2021.09.27. 11:00

„A lányok fantasztikusak voltak ma, mindenki a maximumot nyújtotta”

Női NB I., 6. forduló.

Fotó: Vajda János

Diósgyőri VTK vs. MTK Hungária 2–1 (1–0)

Diósgyőr, 102 néző. V.: Valu.

DVTK: Schildkraut – Geréd, Nagy M., Jáhn (Vígh), Boros – Palama, André (Horváth), Sain, Krisztin – Bradic (Sandu), Barker. Vezetőedző: Bém Gábor.

MTK Budapest: Varga – Vajda, Curless, Bokor, Pinczi – Taylor (Farádi-Szabó), Stefán (Csuhai), Vachter (Palkovics) – Legendás (Haraszti), Sipos, Milunovic (­Stephens). Vezetőedző: Farkas Attila.

Gólszerző: Palama (2), ill. Sipos. Jók: az egész csapat, ill. Sipos.

Bém Gábor: – Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy minden tekintetben felülmúltuk az MTK-t. A labdaszerzésekből való gyors átmenetekre építettük a játékunkat, ami be is jött. Több gólt is rúghattunk volna. Egy komoly helyzete volt a vendégeknek, abból lett a góljuk. A lányok fantasztikusak voltak ma, mindenki a maximumot nyújtotta. Köszönjük a szurkolást a kilátogatóknak!

Farkas Attila: – Egyáltalán nem vagyok elégedett, sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal. A vereségért vállalom a felelősséget, játékrendszert váltottunk, melyben a játékosok sokáig nem találták a helyüket. 60 perc előnyt adtunk az ellenfélnek, utána már hiába futottunk az eredmény után, csak szépíteni tudtunk. Nem játszott rosszul a Diósgyőr, de gyakorlatilag egy helyzetből lőttek két gólt. Gratulálok nekik a győzelemhez!

(A borítóképen: A kettőnél is több gólt lőhetett volna a DVTK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!