sportösszefoglaló

2021.03.29. 15:00

Cselgáncs, kézilabda és floorball

Sporthírek megyénkből.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Cselgáncs: Grand Slam

Egy meccs jutott Gercsák Szabinának a cselgáncsozók Tbilisziben megrendezett, háromnapos Grand Slam-viadalán. A Diósgyőri VTK sportolója a 70 kg-osok súlycsoportjában a 16 közé jutásért az ír Megan Fletcher ellen kezdett szombaton, akitől ipponnal kapott ki. Mivel a diósgyőrit legyőző sportoló a következő körben vereséget szenvedett, emiatt Gercsák nem folytathatta vigaszágon a versenyt.


Kézilabda: NB I/B

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 17. forduló

Mezőkövesdi KC – Vecsési SE 24–27 (11–12)

Mezőkövesd, zárt ajtók mögött. V.: Haskó, Natkai.

Mezőkövesdi KC: Pásztor I. – Jancsó (3), Boda (1), Csörgő (8), Szöllősi (2), Gulácsi (5), Szabó D. (2). Csere: Rosta B. (-), Fekete D. (-), Sárosi (3). Edző: Drizner Péter.

Drizner Péter: – Önmagunkat taszítottuk nehéz helyzetbe. Eddig is arról beszéltem, hogy nekünk a legjobb hét közé kerülést kell nézni, erre kell koncentrálni. Talán most már ezt a játékosok is elhiszik nekem.


ÓAM-Ózdi KC – Balassagyarmati Kábel SE 21–25 (9–14)

Ózd, zárt ajtók mögött. V.: Kiu G., Kiu T.

ÓAM-Ózdi KC: Nagy D. – Hangyel (5), Tóth Patrick (3), Benák (5), Csépányi (-), Nyeste (3), Bécsi (1). Csere: Ulicsinyi (k), Csabai B. (1), Tóth Patrik (-), Szepesi N. (-), Kocsis Cs. (-), Zsigmond (1), Nagy A. (2). Edző: Szakál György.

Szakál György: – Nagyon pontatlanul kézilabdáztunk ezen a mérkőzésen. Számtalan ziccert hibáztunk, technikai hibák sokaságát követtük el. A Balassagyarmat pedig jobb csapat annál, hogy az ilyen esélyt ne használja ki. Csalódott vagyok, mert hazai pályán ez egy nagyon fontos mérkőzés volt.


Floorball: ob II

Férfi floorball ob II, Keleti csoport, 2. forduló

Torpedo ATTE – Kazincbarcikai Ördögök A 5–8 (2–3, 1–2, 2–3)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!