sportösszefoglaló

2021.01.11. 15:00

Labdarúgás, futsal, asztali tenisz

Nem csak a futballban és a jégkorongban kiemelkedőek a borsodi sportolóink, hanem egyéb sportágakban is.

Forrás: mezokovesdzsoryfc.hu

Labdarúgás: tizenkét gól

A szombaton délelőtt játszott felkészülési találkozót a hideg és a fagy miatt a mezőkövesdi stadion műfüves pályáján rendezték. Az NB I.-es gárda tagjai közül Lakvekheliani, Pillár, Serderov és a kölcsönből visszatért Takács T. sérülés miatt nem szerepelt. Viszont bemutatkozott a pénteken igazolt két új szerzemény, Kavtaradze és Chrien, akiket támadó középpályásként vethetnek be a bajnoki mérkőzéseken.

Mezőkövesd Zsóry FC – Sajóbábony (NB III.) 12–0 (7–0)

Mezőkövesd, műfű, zárt kapuk mögött. V.: Horváth T.

Mezőkövesd Zsóry FC, az 1. félidőben: Szappanos – Farkas D., Nesterov, Katanac, Vadnai – Berecz, Martic, Besirovic – Cseri, Vutov, Jurina. A 2. félidőben: Aleksic – Eperjesi, Szeles, Jagodics, Vajda S. – Karnitski, Meskhi, Chrien – Kavtaradze, Nagy D., Bencze M. Vezetőedző: Pintér Attila.

G.: Vutov (3), Berecz, Cseri, Jurina, Besirovic, Nagy D., Vajda S., Bencze M., Chrien, Jagodics.


Női futsal Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Budaörs Futsal – Miskolci Vénusz 7–0 (1–0)

Budaörs, zárt ajtók mögött. V.: Csatlós, Lengyel.

Miskolci Vénusz: Putnoky – Visnyánszki, Varga N., Kovács A., Gyarmathy. Csere: Vámos, Varga E., Végh, Lamos, Szunyogh, Zékány, Gáspár. Vezetőedző: Volodimir Kolok.

Volodimir Kolok: – Az elfogadható első félidő után kijöttek a fáradtság jelei a csapaton, úgy fejben, mind fizikálisan. Azon kell dolgoznunk, hogy a jövőben mindkét játékrészt bírjuk, egy ilyen jó képességű csapat ellen is, mint amilyen a Budaörs. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez.

A miskolci visszavágónak még nincs pontos időpontja.


Elkezdődtek a tavaszi küzdelmek a labdarúgó futsal NB II.-ben is.

Férfi futsal NB II. Keleti csoport, 15. forduló

Nyírbátori SC – Mádi FC 5–7 (2–4)

Mádi FC: Koroknai – Kramcsák, Balogh D., Szűcs Á., Bodnár. Csere: Farkas, Titkó G., Dorogi, Mirki. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Mádi gólszerzők: Szűcs Á. (2), Mirki (2), Titkó, Balogh D., Bodnár.

Kiállítva: Kramcsák (28.).


Labdarúgás: felkészülés

Szombaton lejátszotta első téli felkészülési találkozóját a KolorCity Kazincbarcika SC NB II.-es labdarúgócsapata. Az észak-borsodiak gól nélküli döntetlent értek el az ugyancsak második vonalbeli Nyíregyháza Spartacus vendégeként. A mérkőzés volt Pacsi Bálint vezetőedző debütálása a KBSC kispadján.

A vendégeknél bemutatkozott a Budapest Honvéd együttesétől fél évre kölcsönbe érkezett támadó, Tóth-Gábor Kristóf, próbajátékon vett részt Lipcsei Ádám (védő, ESMTK) és Gubacsi Zoltán (védő, Putnok). Sérülés, betegség miatt Heil, Krausz, Mikló, Kovac és Mitruscsák hiányzott.

Nyíregyháza Spartacus – KolorCity Kazincbarcika SC 0–0

KBSC 1. félidő: Horváth L. – Majzik, Lipcsei, Fótyik, Farkas A. – Borbély, Oltean – Toma, Tóth L., Oldal – Tóth-Gábor.

Nem született gól a találkozón | Fotó: Nyíregyháza Spartacus

KBSC 2. félidő: Szemerédi – Majzik, Dávid, Gubacsi, Iszák – Tóth B., Németh – Farkas M., Bereczki, Toma – Kelemen. Vezetőedző: Pacsi Bálint.


Asztalitenisz: Extraliga

Két mérkőzést játszott a hét végén a Diósgyőri VTK I. férficsapata az asztalitenisz-élvonalban, az Extraligában. Az együttes (Bari Csaba, Kővári Balázs, Terék Norbert felállásban) mind a két összecsapását elveszítette.

Férfi Extraliga, 8. forduló:

Szerva ASE I. – Diósgyőri VTK 7–0

Férfi Extraliga, 9. forduló:

Celldömölki VSE-Swietelsky Future FM I. – Diósgyőri VTK 7–0

(A borítóképen: Cseri a sajóbábonyiak 16-osa előtt)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában