Sportösszefoglaló

2020.12.05. 12:00

Női labdarúgó és férfi röplabda meccsek a hétvégén

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Labdarúgás: női NB I.

Női labdarúgó NB I., 12. forduló

ETO FC Győr – Diósgyőri VTK

(Győr, szombat, 13.00)

Fórizs Sándor, a Diósgyőri VTK edzője: – Különleges mérkőzés lesz, hiszen biztosan sokan tudják, hogy néhány héttel ezelőtt korábbi csapatkapitányunk, Tóth Alexandra vette át a győriek irányítását. Nagyon szurkolunk Szandrának, hogy sikeres legyen, de ezen a mérkőzésen természetesen félre kell ezt tennünk, hiszen szeretnénk megszerezni a győzelemért járó három pontot. Nekünk is nagy szükségünk van a sikerre ahhoz, hogy elérjük a célunkat. A Győr jobb csapat annál, mint amit a tabella jelenlegi állása mutat, így biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk.

Röplabda: NB I. Liga

Férfi röplabda NB I. Liga, 5. forduló

MÁV Előre Bericap – MEAFC-Miskolc

(Székesfehérvár, szombat, 15.30)

Bagó László, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője: – A második helyezett otthonában lépünk pályára, úgyhogy egy jó csapat ellen játszunk. Október 18-án 3:2-re nyertek a fehérváriak Miskolcon, de úgy, hogy 2:0-ra vezettünk, és sajnos, nem tudtuk lezárni a mérkőzést. Az új feladónk, Török Patrik Szegeden bemutatkozott, jól muzsikált, a mostani is egy alkalom arra, hogy tovább csiszolódjon a csapattal, hogy mindenkivel összeszokjon. Természetesen, mint mindig, győzni szeretnénk, a visszavágás reményében lépünk pályára. A keretben mindenki egészséges, így a legjobb felállásban vesszük fel a harcot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában