NB I/B

2020.12.05. 09:30

Kosármeccsek a hétvégén

Berecz Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Női kosárlabda NB I/B, Zöld csoport, 9. forduló

Aluinvent-DVTK U23 – BKG Príma Akadémia II.

(Miskolc, városi sportcsarnok, vasárnap, 13.00)

Tóth Viktor, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – Közel teljes kerettel tudunk kiállni, és mindenképpen nyerni akarunk. Ebben az időszakban nem tudhatjuk, hogy melyik csapat milyen kerettel tud kiállni, különösen nem egy olyan alakulatnál, amelyiknek van első együttese is, és emiatt van átjárás a játékosok számára. Nekünk a saját játékunkkal kell foglalkozni, és ha ezt a megfelelő szinten tudjuk hozni, akkor a mérkőzés végén győztesen jöhetünk le a pályáról.

Férfi kosárlabda NB I/B, Zöld csoport, 11. forduló

EKE Eger KOK – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK

(Eger, vasárnap, 17.00)

Szendrey Zsombor, a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK edzője: – Kedd óta „szabadlábon” vagyok, magam mögött hagytam a betegség miatti karanténidőszakot. Tízfős kerettel készültünk ezen a héten, egyrészt azért, mert Jake Martin távozott, és már nem is tér vissza, másrészt azért, mert Pöstényi megsérült az Óbudai Kaszások elleni, legutóbbi bajnokin. Az Eger vendégeként az utóbbi két évben háromszor is vereséget szenvedtünk, szeretnénk, ha ez most másképp lenne. Úgy gondolom, hogy attól azért jobb csapatuk van, mint ahol most a tabellán állnak, de az esélytelenek nyugalmával léphetnek pályára, és ez magabiztos játékot eredményezhet részükről. Remélem, hogy nem lesz olyan napjuk, hogy háttal a gyűrűnek, bal kézzel, csukott szemmel is betalálnak, mert ez esetben meggyűlhet velük a bajunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában